Pozvání na pravidelné DÝMKOVÉ OBŘADY

18.08.2020 10:28

Milí přátelé,

pokud byste se chtěli vzájemně setkat, podporovat v rozvíjení sebe sama, dělit se o zkušenosti, pomáhat si vzájemným sdílením – vytvářet lidské společenství, jak nás Pablo často nabádá, tak jednou z možností jsou dýmkové obřady.

    Ty mohou provádět Pablovi žáci – tanečníci slunce a strážci dýmek a jsou otevřeny pro širokou veřejnost. Každému z nich byla dýmka předána obřadním způsobem, posvěcena a bylo mu předáno učení s tím spojené. Tak může každý strážce dýmky pomáhat sobě a své rodině i dalším lidem.

    V tradici Černonožců je dýmka velice posvátným a mocným nástrojem. Samotný obřad pak vytváří velice cenný a vzácný prostor pro motlitby, ztišení a duchovní práci, ať už řešíte nějaký aktuální problém, máte potíže, nebo se jen chcete v každodenním životě zastavit či se dozvědět něco víc o posvátné dýmce a černonožské tradici.

Rádi bychom vás na dýmkové obřady, které strážci pravidelně provádí, také pozvali.

Na těchto stránkách budeme vyvěšovat termíny jednotlivých obřadů s místem konání.

Pokud se budete chtít zúčastnit, dejte, prosím, vědět na uvedený kontakt.

 Důležité  Obřadu se nemohou účastnit ženy v době svého menstruačního cyklu (prodělávají svůj vlastní očistný obřad, který se nemůže s dýmkovým obřadem „křížit“). Je rovněž vhodné minimálně v den obřadu (ideálně 4 dny před obřadem) nepít alkohol ani užívat omamné látky.

Termíny obřadů:

U Dušana doma (Přílepy; Morava):

V případě zájmu mne kontaktujte  na cestabizona@seznam.cz., nebo na osni@seznam.cz

 

U Rishiho (Radovesice II; Čechy):

V případě zájmu mne kontaktujte  na cestabizona@seznam.cz., nebo na  facebooku.